Spreker fotografie – voor (team)uitjes en (bedrijfs)events

Spreker fotografie - event spreker

Op zoek naar een spreker die velen aanspreekt? Iedereen heeft tegenwoordig vrijwel continue een camera bij zich (je telefoon). Je bedrijfsuitje, teamdag of business event wordt nog leuker met een presentatie of workshop over fotografie! Hoe leuk is het om jouw fotografie, of je nou met je telefoon of met een professionelere camera fotografeert, naar een hoger niveau te brengen? Ik vertel je op een leuke, vlotte en sprankelende manier over fotografie met tips om betere foto’s te maken!

Spreker Fotografie

De magie van alledaagse dingen

Geen saaie technische verhalen, ik vertel je de magie van het fotograferen van alledaagse dingen. Op een manier waarmee je direct aan de slag kunt. Vol met praktische tips en leuke anektdotes. Aan de hand van veel beelden en ook praktische settings ter plekke neem ik je mee op reis, een reis die na mijn presentatie verder gaat, want dan merk je met hoeveel plezier je op een nieuwe manier gaat kijken naar de dingen om je heen en je niet kunt wachten om foto’s te gaan maken.

Zoek je een spreker voor een teamdag, bedrijfsuitje, of wil je je medewerkers verassen met een gezellige en leerzame sessie, ik denk graag met je mee over de verschillende mogelijkheden!


Krijg een handout met praktische fotografietips!

Bovendien ontvangen jullie na afloop mijn praktische tips op een mooie fotokaart. Die neem je eenvoudig mee en heb je altijd bij de hand als je gaat fotograferen. De tips zijn erop gericht dat je ook de foto’s met je telefoon naar een hoger niveau tilt!


Kosten en mogelijkheden spreker fotografie

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Er zijn verschillende mogelijkheden, en ik denk graag mee over een specifieke invulling die bij jouw uitje of event past.

  • Korte presentatie (+/- 30 minuten)
  • Uitgebreide presentatie met praktijkvoorbeeld en tips (+/- 1,5 tot 2 uur)
  • Kleine groepsworkshop

Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten

info aanvragen

Ervaringen

“Wat een ervaring hebben we opgedaan en wat een geweldige tips. Je
brengt het met zoveel passie […] De opbouw van je presentatie is perfect. Wij hebben genoten.”
– Shell (workshop aug 22)